Specialist in verwarming en koeling

Van Trigt Installaties is de specialist in het installeren, repareren en onderhouden van centrale verwarming, zonne-energie en koeling. Wij verkopen de beste cv-ketels (solo- en combiketels), zonnepanelen, zonneboilers en airconditioning. Met als uitgangspunt: kwaliteit, bereikbaarheid en betrouwbaarheid tegen een zo laag mogelijke prijs.  

Kwaliteit tegen de juiste prijs

Bij ons bent u gegarandeerd van topkwaliteit tegen de juiste prijs. Alleen topmerken worden door vakkundige monteurs bij u geïnstalleerd en onderhouden.

SEI erkend installateur

Van Trigt Installaties beschikt over een SEI-erkenning van het KvINL (Kwaliteit van Installaties Nederland). Dit houdt in dat onze monteurs beschikken over de juiste diploma’s, gereedschappen en ervaring om het installatie- en onderhoudswerk adequaat uit te voeren. 

Topmerken cv-ketels

Wij zijn officieel dealer van de volgende merken: Vaillant, Remeha, Intergas en Nefit. Daarnaast zijn wij ook leverancier van: Itho Daalderop en AWB. Bekijk onze merken.

Advies op maat door eerlijke adviseurs

Het kiezen van een cv-ketel kan een lastige keuze zijn. Om u van dienst te zijn helpen onze adviseurs u graag bij het kiezen van de beste oplossing die past bij uw woonsituatie en behoeften. Voor vrijblijvend cv-ketel advies vult u onze gratis ketelwijzer in of belt u direct: 088 - 250 2400

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel?

Vrijblijvend en
deskundig advies!

Vul de ketelwijzer in

Contactinformatie

Dirck Uytenboogaertstraat
9-11 - 3331 ES Zwijndrecht
Tel: 088 - 250 2400
Mail: info@van-trigtinstallaties.nl
Van Trigt Installaties 8,5 10 0 986